okładka

Wędliny : z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery

Trojan, Eleonora, Piotrowski, Julian, Wydawnictwo AA

Rok wydania: [2008].

Wędliny

dostępne:

1 z 1

Autor
Trojan, Eleonora
Piotrowski, Julian
Wydawnictwo AA
Tytuł
Wędliny : z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery
ISBN
978-83-61060-78-9 : zł 59
Miejsce wydania
Kraków :
Wydawnictwo
Wydawnictwo AA,
Rok wydania
[2008].
Objętość
423, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej
UKD
641.4
637.5
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Wędliny
Informacje dodatkowe
U dołu s. tyt.: Suplement książek kucharskich niezbędny w każdym domu.
Bibliogr. s. 423. Indeksy. Bibliogr. s. 423. Indeksy.
020
%a 9788361060789
080
%a 641.4
080
%a 637.5
080
%a 641.55/.56
100
%a Trojan, Eleonora
245
%a Wędliny : %b z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery /
260
%a Kraków : %b Wydawnictwo AA, %c [2008].
300
%a 423, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
490
%a Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej
500
%a U dołu s. tyt.: Suplement książek kucharskich niezbędny w każdym domu.
504
%a Bibliogr. s. 423. Indeksy.%a Bibliogr. s. 423. Indeksy.
650
%a Wędliny
700
%a Piotrowski, Julian
710
%a Wydawnictwo AA
920
%a 978-83-61060-78-9 : zł 59

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 36543
Sygnatura: 64
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane