Tytuł
Wędliny : z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery
ISBN
978-83-61060-78-9 : zł 59
Wydawnictwo
Wydawnictwo AA,
Seria
Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej
Hasła przedmiotowe
Wędliny
Informacje dodatkowe
U dołu s. tyt.: Suplement książek kucharskich niezbędny w każdym domu.
Bibliogr. s. 423. Indeksy. Bibliogr. s. 423. Indeksy.
245
%a Wędliny :
%b z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery /
260
%a Kraków :
%b Wydawnictwo AA,
%c [2008].
300
%a 423, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
490
%a Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej
500
%a U dołu s. tyt.: Suplement książek kucharskich niezbędny w każdym domu.
504
%a Bibliogr. s. 423. Indeksy.%a Bibliogr. s. 423. Indeksy.
700
%a Piotrowski, Julian
920
%a 978-83-61060-78-9 : zł 59